728x90 AdSpace

  • Son Dakika

    21 Mart 2016 Pazartesi

    Nusaybin'de 3 asker şehit oldu

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda 1 özel harekat polisi ve 3 asker şehit düştü. Alınan bilgiye göre, ilçede ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imhası, açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan müşterek operasyon sürüyor. Güvenlik güçlerince Dicle Mahallesi'nde arama tarama faaliyeti sürdürülürken, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada bir polis memuru ağır yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı polis, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

    3 ASKER ŞEHİT OLDU
    Mardin'in Nusaybin ilçesinde 3 asker şehit oldu. Terör örgütü PKK mensuplarının kazdığı hendek, kurduğu barikat ve gerçekleştirdikleri eylemler nedeniyle 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin'de, operasyon aralıksız devam ediyor. Dicle ve Fırat Mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda, teröristlerin saldırısı sonucu 3 asker şehit oldu.

    ÖZEL HAREKETÇI ŞEHİT
    Bugün sabah saatlerinde teröristlerin el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda da 1 özel harekat polisi şehit olmuştu. İlçede operasyon sürüyor.

    Kaynak: AA/İHA
    • Site Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Kişi yorumu: Nusaybin'de 3 asker şehit oldu Değerlendirme: 5 Tarafından gözden geçirildi: Admin
    Yukarı Çık