728x90 AdSpace

  • Son Dakika

    20 Mart 2016 Pazar

    Galatasaray - Fenerbahçe Maçı izle Lig Tv Canlı Yayın

    20 Mart 2016 Pazar Galatasaray - Fenerbahçe Maçı izle, Galatasaray Fenerbahçe Maçını Ligtv izle ve 20.03.2016 pazar saat 20:00 Lig tv canlı Galatasaray vs Fenerbahçe derbi maçı internetten online izleyin. Çok kötü bir sezon geçiren Galatasaray, Fenerbahçe'yi yenip taraftarının bir nebze olsun gönlünü almayı hedefliyor. İvan Bebek faciasıyla Avrupa'ya veda eden ve bu sezon şampiyonluğu 'olmazsa olmazı' gören Kanarya da mutlak galibiyeti hedefliyor.

    Türk Telekom Arena'da bugün saat 20.00’de karşı karşıya gelecek olan G.Saray ve F.Bahçe açısından bugünkü mücadele bir maçtan öte anlamlar taşıyor. Taraftarına çile çektiren Sarı-Kırmızılılar, kazanıp biraz olsun baskıdan kurtulmak istiyor. Beşiktaş’la amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ise karşı yakaya galibiyetle dönüp şampiyonluk yarışında zorlu bir virajı kayıpsız dönmeyi amaçlıyor.
    Bizim öncelikle dileğimiz, tedirgin ve endişeli günler geçirdiğimiz bugünlerde önce dışarıda, sonra saha içinde olaysız bir derbi... Centilmence geçen, kaybedenin kazananı tebrik edebileceği, örnek bir mücadele...

    SNEIJDER GOL ATARSA.
    Geçen sezon TT Arena’da attığı iki muhteşem füzeyle derbi unutmazları arasına giren Wesley Sneijder, G.Saray’ın en büyük kozu olacak... Hollandalı yıldız, yine Volkan’ın kalesini avlamaya çalışacak. Daha önce F.Bahçe’ye 3 gol atan ‘Sniper’ lakaplı yıldız, bugün de ağları sarsarsa Hagi’yi geçip ligde G.Saray formasıyla ezeli rakibe en çok gol atan yabancı olacak.

    FERNANDAO'DAN 6 MAÇTA 4 GOL
    Yedek soyunması beklenen Fernandao'nun, G.Saray'a karşı şansı tutuyor. Brezilyalı golcü, Bursaspor ve F.Bahçe formalarıyla 6 G.Saray maçına çıkarken, 4 gol atmayı başardı. Fernandao 4 golünü de Bursaspor forması altında kaydetti.

    SOL BEK'E HAKAN BALTA
    Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan derbide Cimbom’un beraberlik golünü atan Olcan Adın’ın yerine sürpriz olmazsa Hakan Balta oynayacak. Son G.Birliği deplasmanına performansı yetersiz bulunan Lionel Carole götürülmemişti. Riekerink’in tercihini tecrübeden yana kullandığı öğrenildi.

    FENERBAHÇE'DE 4,GALATASARAY'DA 5 GOLCÜ
    F.Bahçe'nin mevcut kadrosunda G.Saray'a derbilerde Gökhan Gönül, Hasan Ali, Alper ve Diego gol attı. Bu 4 oyuncunun 3'ü (Gökhan, Hasan, Alper) deplasmanda golleri buldu. G.Saray’ın kadrosunda F.Bahçe’ye gol atan 5 isim ise şöyle: Selçuk 3 gol, Sneijder 3 gol, Umut 2 gol, Hakan Balta 2 gol, Olcan 1 gol (cezalı)

    RVP'DEN PATLAMA BEKLENİYOR
    Sarı-Lacivertliler için geldiğinden bu yana form tutturamayan Robin van Persie’nin büyük önem taşıyan G.Saray maçında göstereceği performans büyük önem taşıyor. Bir türlü çıkış yakalayamayan Hollandalı yıldızdan bu maçta patlama yapması bekleniyor. RvP ve Nani, 2012-2013 sezonunda MANU formasıyla G.Saray'a karşı ter dökmüş ancak skora katkıda bulunamamıştı.

    SNEIJDER DERBİLERİ SEVİYOR
    Wesley Sneijder derbi maçlardaki performansıyla dikkati çekiyor. Sarı-Kırmızılı formayla şu ana dek derbilerde 5 kez gol sevinci yaşayan tecrübeli futbolcu, ligin ilk yarısında Beşiktaş ile yapılan maçta da takımının tek golünü atan isim olmuştu.
    • Site Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Kişi yorumu: Galatasaray - Fenerbahçe Maçı izle Lig Tv Canlı Yayın Değerlendirme: 5 Tarafından gözden geçirildi: Admin
    Yukarı Çık