728x90 AdSpace

  • Son Dakika

    21 Şubat 2016 Pazar

    Galatasaray - Trabzonspor maçı canlı

    21 Şubat 2016 Pazar Galatasaray - Trabzonspor maçını izle, Galatasaray - Trabzonspor maçı hangi kanalda? Galatasaray vs Trabzonspor maçı bugün akşam saat 19:00 da Digiturk Lig tv ve Lig tv HD kanalından canlı yayınlanacak. Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, Trabzonspor ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki mücadele, Pazar akşamı saat 19.00’da başlayacak.

    Maç: Galatasaray – Trabzonspor
    Yer: Ali Sami Yen SK Türk Telekom Arena
    Tarih: 21.02.2016 Saat: 19.00
    Yayın: Lig TV (Canlı)

    Galatasaray ile Trabzonspor Ligde 86. Kez karşı karşıya gelecek.

    Galatasaray ile Trabzonspor, Pazar günkü maçla birlikte lig tarihinde 86. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında bugüne dek ligde oynanan 85 karşılaşmada rakibine 38 defa üstünlük kurmayı bilen Galatasaray, 21 mücadelede beraberliği bozamazken Trabzonspor’un 26 galibiyetine engel olamadı. Sarı-Kırmızılı ekip, bordo-mavili ekibe karşı gol sayılarında ise 111-92’lik üstünlük sağlamayı başardı.

    Karadeniz temsilcisi ile lig tarihindeki rekabette Galatasaray adına en skorer isim rakip fileleri dokuz kez sarsan Tanju Çolak oldu. Hakan Şükür’ün yedi, Necati Ateş’in ise altı gol sevinci yaşadığı Trabzonspor önünde Arif Erdem ve Arda Turan skoru beş kez değiştirirken Gheorghe Hagi dört, Gökmen Özdenak, Cüneyt Tanman, Okan Buruk, Serkan Aykut, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz üçer, Rüdiger Abramczik, Cevad Prekazi, Mirsad Kovacevic, Uğur Tütüneker, Roman Kosecki, Saffet Sancaklı, Hasan Şaş, Ümit Karan, Servet Çetin, Milan Baros ve Wesley Sneijder ikişer gol attı. Ogün Temizkanoğlu ve Stephane Mbia’nın birer kez kendi ağlarını bulduğu rekabette Galatasaray adına diğer goller eşit olarak paylaşıldı.

    Galatasaray: Altı Oyuncu Sarı Kart Ceza Sınırında

    Galatasaray’da Trabzonspor maçı öncesi Fernando Muslera, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Lionel Carole, Olcan Adın ve Sabri Sarıoğlu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri hâlinde 23. haftada Gaziantepspor ile deplasmanda gerçekleşecek mücadelede forma giyemeyecek. Mersin İdman Yurdu maçında sarı kart gören Yasin Öztekin ve kırmızı kartla oyun dışında kalan Semih Kaya ise Trabzonspor’a karşı oynayamayacak.

    Trabzonspor, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 20 maçta sekiz galibiyet, üç beraberlik, dokuz mağlubiyet ve 27 puanla sekizinci sırada yer alıyor. Bordo-mavili ekibin en skorer ismi yedi golle Oscar Cardozo.
    • Site Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Kişi yorumu: Galatasaray - Trabzonspor maçı canlı Değerlendirme: 5 Tarafından gözden geçirildi: Admin
    Yukarı Çık