728x90 AdSpace

  • Son Dakika

    20 Mart 2016 Pazar

    Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Ertelendi

    Bu akşam 20:00'da Türk Telekom Arena'da oynanması gereken Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi. TFF konu ile ilgili açıklama yayınladı...
    "Bu akşam oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe müsabakası, İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda kulüplerimizle de görüşülerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır."

    VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ: "CİDDİ BİR İSTİHBARAT..."
    İstanbul Valiliği'nden derbinin ertelenmesiyle ilgili şu açıklama geldi:
    "20 Mart 2016 Pazar günü saat 20.00’de oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe futbol müsabakası alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak ve kulüplerinde talep ve mutabakatı doğrultusunda ertelenmiştir."

    GALATASARAY SPOR KLÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA;
    "Valilik, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu arasında varılan mutabakat sonucunda, güvenlikle ilgili alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak 20 Mart 2016 Pazar günü saat 20:00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ileri bir tarihe ertelenmiştir. Maçın oynanacağı tarih daha sonra açıklanacaktır.

    Kamuoyunun bilgisine sunarız.

    Galatasaray Spor Kulübü"
    • Site Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Kişi yorumu: Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Ertelendi Değerlendirme: 5 Tarafından gözden geçirildi: Admin
    Yukarı Çık