728x90 AdSpace

  • Son Dakika

    29 Mart 2017 Çarşamba

    S Sport Tv kanalı nasıl izlenir? İşte Cevabı...


    S Sport Tv kanalı nasıl izlenir? S Sport şifresiz mi? S Sport Tv kanalını internet üzerinden online izlemek mümkün mü? işte bu soruların cevabını bu konu içinde bulabilirsiniz. Türkiye'nin yeni spor kanalı S Sport uydu frekans bilgileri, yayın akışı, S Sport izle Canlı yayını ve platform kanal bilgileri sadece burada.

    Saran Holdinge ait S Sport HD Televizyon Kanalı, İngiltere Premier Ligi, Çin Futbol Süper Ligi, Formula 1 ve NBA başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını canlı yayınlamaktadır. Digiturk, D-Smart ve Turkcell TV+ platformları üzerinden yayın yapmaktadır.

    S Sport ayrıca, BARCA TV, BAYERN TV ve AJAX TV gibi resmi kulüp televizyonlarını da ekranlara taşımaktadır. Yayın hakları ise Digiturk ve D-smart'ta bulunan İngiltere Premier Ligi artık bu kanaldan yayınlanmaya başlamıştır. S Sport Tv Kanalı sadece Digiturk 87.kanal, D-Smart 78.kanal ve Turkcell TV+ 77.kanaldan yayın yapmaktadır. Ayrıca, şifreli yayın olduğu için bu kanalı internet üzerinden sadece adı geçen platformların web tv yayınlarını satın alarak seyredebilirsiniz.
    • Site Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Kişi yorumu: S Sport Tv kanalı nasıl izlenir? İşte Cevabı... Değerlendirme: 5 Tarafından gözden geçirildi: Admin
    Yukarı Çık