• Son Dakika

    28 Nisan 2018 Cumartesi

    29 Nisan 2018 Galatasaray - Beşiktaş maçı canlı bein sports 1


    Galatasaray - Beşiktaş maçı izle, 29.04.2018 pazar günü Galatasaray - Beşiktaş maçını canlı bein sports izle. Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? Spor toto süper lig de 31 haftada, 63 puanla lider olan Galatasaray, 62 puanla 2. sırada bulunan Beşiktaş, Şampiyonluk yolunda bir adım öne geçmek için bu iki takımda sahaya galibiyet için çıkacak. Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak dev derbi 19 Nisan 2018 pazar günü saat 19:00 dan itibaren digiturk beinsports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak bu zorlu mücadeleyi Hakem Fırat Aydınus yönetecek.

    Galatasaray'ın Kalan Maçları;
    TM Akhisarspor - Galatasaray (D)
    Galatasaray - Evkur Yeni Malatyaspor
    Göztepe - Galatasaray (D) 

    Beşiktaş'ın Kalan Maçları; 
    Beşiktaş - Kayserispor
    Osmanlıspor FK - Beşiktaş (D)
    Beşiktaş - DG Sivasspor

    1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil mi? 30 Nisan tatil olacak mı?


    30 Nisan resmi tatil mi? 1 Mayıs 2018 İşçi Bayramı tatil olacak mı? İşte resmi tatil günleri 30 Nisan ve 1 Mayıs tatil resmi tatil mi olacak sorusunun cevabı merak ediliyor. 30 Nisan Pazartesi ve 1 Mayıs'ın salı gününe denk gelmesi ile vatandaşlarda 4 günlük tatil beklentisi başladı. Peki 30 Nisan ve 1 Mayıs resmi tatil olarak sayılacak mı? 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için çok kısa bir zaman kaldı. Tatil planı yapmak isteyenler resmi tatil günlerini araştırıyor. 30 Nisan ve 1 Mayıs'ın tatil olup olmayacağını merak ediyorlar.

    30 NİSAN VE 1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?
    1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü. Dünya üzerindeki pek çok ülkede, resmî tatil olarak kabul edilmektedir. Türkiye'de ilk kez 1923'te resmî olarak kutlanmıştır. 2008 Nisan'ında, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilmiştir. 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir.

    30 NİSAN TATİL Mİ?
    30 Nisan 2018 Pazartesi günü tatil olacak mı sorusu merak ediliyor. 1 Mayıs Salı günü tatil olacak fakat 30 Nisan için henüz resmi bir açıklama gelmedi.

    1 MAYIS İLK KEZ NEREDE KUTLANDI?
    İlk kez 1856'da Avustralya'nın Melbourne kentinde taş ve inşaat işçileri, günde sekiz saatlik iş günü için Melbourne Üniversitesi'nden Parlamento Evi'ne kadar bir yürüyüş düzenlediler. 1 Mayıs 1886'da Amerika İşçi Sendikaları Konfederasyonu önderliğinde işçiler günde 12 saat, haftada 6 gün olan çalışma takvimine karşı, günlük 8 saatlik çalışma talebiyle iş bıraktılar. Şikago'da yapılan gösterilere yarım milyon işçi katıldı. Luizvil'de (Kentaki) 6 binden fazla siyah ve beyaz işçi, birlikte yürüdü. O dönemde Luizvil'deki parklar, siyahlara kapalıydı. İşçiler, sokaklarda yürüdükten sonra hep birlikte Ulusal Park'a girdi. Her eyalet ve kentte, siyah ve beyaz işçilerin birlikte yaptığı gösteriler, gazeteler tarafından, 'Böylece ön yargı duvarı yıkılmış oldu' şeklinde yorumlanmıştı. Bu gösteriler 1 Mayıs'ı izleyen günlerde tüm harareti ile devam etti ve 4 Mayıs'ta kanlı Haymarket Olayı'na yol açtı. Uygulanan yasal baskılarla bu gösterinin tekrarlanması engellendi. 14 Temmuz-21 Temmuz 1889'da toplanan İkinci Enternasyonal'de Fransız bir işçi temsilcisinin önerisiyle 1 Mayıs gününün tüm dünyada "Birlik, mücadele ve dayanışma günü " olarak kutlanmasına karar verildi. Böylece ikinci gösteri 1890 yılında yapılabildi. Zamanla 8 saatlik işgünü birçok ülkede resmen kabul edildi. 1 Mayıs böylece işçilerin birlik ve dayanışmasını yansıtan bir bayram niteliğini kazandı. Günümüzde sosyalist ülkelerde (Çin, Kuzey Kore, Vietnam, Laos, Küba, Venezuela, Nepal, Bolivya) ve daha birçok ülkede tatil günü olan 1 Mayıs'ı işçiler büyük kitle gösterileriyle kutlar; bazı ülkelerde 1 Mayıs siyasal bir eylem biçimini de alır.
    24 Nisan 2018 Salı

    27 Nisan 2018 BİM Aktüel Ürün Kataloğu


    BİM 27 Nisan 2018 Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 27 Nisan cuma gününden itibaren BİM'de indirimli ürünler satılmaya başlanacak. 27 Nisan 2018 cuma günü BİM Mağazacılık Aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler raflarda yerini alacak? Bim'de her hafta olduğu gibi Bu hafta da elektronik ürünler haftası olacak. Ayrıca Elektronik ürünlerin yanı sıra mutfak ürünleri çocuk ürünleri ve çeşitli ev ürünlerini bulabileceksiniz. İşte merakla beklenen o ürünler...


    109 cm Full HD Led Televizyon JVC
    El Mikseri Gizzy
    Derin Tencere
    2’li Tava Seti
    2’li Yuvarlak Fırın Tepsisi
    3’lü Sahan Seti
    3’lü Gül Desenli  Dikdörtgen Kayık Tabak
    Porselen Demlikli Emaye Çaydanlık Avşar
    Cam Kapaklı Ayaksız Servis Tabağı LAV
    Cam Buzdolabı Sürahisi
    LAV Cam Kase Seti 6’lı
    Paşabahçe 12 Parça Cam Fincan Takımı
    Gül Desenli Katlı Meyvelik / Kurabiyelik
    2’li Pasta Servis Seti
    7 Parça Porselen Dekorlu Çerezlik Seti
    Porselen Kupa
    3’lü Kapaklı Kare Kase Seti
    2’li Tabure
    Aynalı ve Organizerli Takı Dolabı
    Nano Teknoloji Brillant Halı 120x180cm
    Nano Teknoloji Brillant Halı 80x200cm
    Askılı Dolap İçi Nem Alıcı 250g
    3 Çekmeceli Kutu
    Desenli Katlanır Masa
    Oyuncak Elektrik Süpürgesi Piccolo Mondi
    Fonksiyonlu Oyuncak Telefon Piccolo Mondi
    Dokunmatik Arabam Piccolo Mondi
    5’li Neşeli Zıplayan Toplar


    23 Nisan 2018 Pazartesi

    Google'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı doodle süprizi


    Google 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel doodle hazırladı. 2018 yılının 23 nisan çocuk bayramına özel hazırlanan doodle, google'un ana sayfasında yerini aldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan, Türkiye başta olmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ve dış temsilciliklerde coşkuyla kutlanacak.
    11 Nisan 2018 Çarşamba

    ŞOK Aktüel Ürün Kataloğu 11-17 Nisan 2018


    ŞOK ucuzluk marketlerinin 11-17 Nisan 2018 Aktüel ucuz ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta haftalık fırsat günleri, bebek ürünlerinde birbirinden farklı ürün çeşidi ile ŞOK'un 11-17 nisandan tarihinde mağazalarında satışa sunduğu ürünler kataloğunda yerini aldı.

    İşte katalogda yer alan ürün çeşitleri

    Ülker bebe bisküvisi
    Aptamil 300 gr
    Bebek şampuanı
    Molfix bebek bakım örtüsü
    Molfix aylık paket bebek bezi
    Çift yönlü bebek arabası
    Sallanır bebek beşiği
    Bebek nevresim takımı
    Çocuk küveti jumbo
    Mama sandalyesi
    ilk arabam
    Oyuncak bebekler
    Anne bebek çantası
    Ortodontik emzik
    Ortodontik biberon


    10 Nisan 2018 Salı

    A101 Aktüel Ürün Kataloğu 12 Nisan 2018


    12 Nisan 2018 A101 Aktüel ucuz ürünler kataloğu yayınlandı. İndirim takipçileri için birbirinden farklı ürün çeşidi ile A101'in 12 nisandan itibaren mağazalarında satışa sunduğu ürünler kataloğunda yerini aldı. İşte A101 12 Nisan 2018 ucuz Aktüel ürünler kataloğu...

    HI-LEVEL 49 uydu alıcılı FULL HD LED TV
    Sony Xperia XA akıllı cep telefonu
    A4Tech G3-200N V-TRACK kablosuz Mouse
    Piranha 3D sanal gerçeklik gözlüğü
    Aprilla ABS-1025 dijital banyo baskülü
    Aprilla AMG-6001 şarjlı bakım seti 5'i 1 arada
    King K-427 saç kurutma makinesi
    Sinbo elektrikli ayaklı ızgara
    Altıs kondisyon bisikleti
    Altıs boks torbası
    Piranha pvc 4004 araç süpürgesi
    Altıs boks eldiveni
    Altıs hulo hoop
    Pek çok temizlik ve mutfak ürünü

    A101 12 Nisan 2018 tarihinde ki satışa sunulan ürünlerin resimli fiyat listeleri.



    Bim Aktüel Ürün Kataloğu 13 Nisan 2018


    BİM 13 Nisan 2018 Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 13 Nisan'dan itibaren BİM'de indirimli ürünler satılmaya başlanacak. 13 Nisan 2018 cuma günü BİM Mağazacılık Aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? Bim'de Bu hafta elektronik ürünler haftası olacak. İşte merakla beklenen o ürünler...
    9 Nisan 2018 Pazartesi

    Kiralikrockdelici.com - Kiralık Rok ve Kaya Delici Makina Kiralama



    Baytrans Makine ile Kiralık Rok Kaya Delici Makina kiralama, Madencilik ve Ocak İşletmleri, İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri, Ges Projeleri, Tünel Ağzı Bilon Hizmetleri, Taş Ocakları ve Tüm Delme Patlatma Hizmetleri vermektedir. Tamrock Hidrolik Kaya Delici makinelerimiz ile, tüm kaya delici (ankraj) kiralama yapmaktayız. Atlas Copco T35 Flexirock, Atlas Copco F9, Tamrock & Sandvik DX700 , Tamrock Ranger 700 marka hidrolik kaya delicilerimiz , hidrolik rok delicilerimiz ile tüm delme patlatma işleriniz için Günlük ve Aylık Kiralık Kaya Delici (Rock Drill) hizmeti vermekteyiz. Daha fazla ayrıntı için http://kiralikrockdelici.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    Yukarı Çık