• Son Dakika

    27 Aralık 2016 Salı

    Kesintisiz güç kaynağı - Sayron Elektronik

    Sayron Elektronik de kesintisiz güç kaynağı Yeni nesil yüksek frekanslı redresör olan Galvano redresörü veya kaplama redresörü, alüminyum yüzey işlemlerinin en önemli ekipmanlarından biri olan Eloksal redresörü, Aluminyum üretimi yapan fabrikalar ve Alüminyum Kaplama Tesislerinde kullanılan Alüminyum renklendirme redresörü,Trafo köşkleri Küçük Trafo Merkezleri Acil aydınlatma gibi alanlarda kullanılan Akülü redresör, elektrikli ve elektronik cihazların sağlıklı enerji tasarruflu ve uzun ömürlü olmasını sağlayan Servo regülatör, Yüksek Güç ve Performans Odaklı Kesintisiz Güç Kaynakları, emsallerine göre %30’a varan enerji tasarrufu sağlayan Akü şarj cihazları üreticisi ve dağıtıcısı firmadır. Geleceği getiren teknoloji kesintisiz güç ile burada üretiliyor.

    Site: http://www.sayron.com.tr/


    Advertorial

    25 Aralık 2016 Pazar

    Işid 2 TÜRK Askerini Yaktı Haberi

    İki Türk askeri IŞİD tarafından yakılarak öldürüldü videosu iddiasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 Türk askerinin IŞİD tarafından yakılarak öldürüldüğüne ilişkin görüntüler üzerine soruşturma başlattı.

    Savcılık, Genelkurmay, MİT ve Emniyet İstihbarat'a yazı göndererek, konunun doğru olup olmadığına ilişkin bilgi istedi. Genelkurmay Başkanlığı, MİT Müsteşarlığı, Emiyet İstihbarat Daire Başkanlığı'na yazı yazdı.

    Yazıda görüntülerin doğru olup olmadığı, öldürülenlerin Türk askeri olup olmadığının belirlenmesi istendi.

    Ayrıca öldüren IŞİD'lilerin Türkçe konuşmasını dikkate alan savcılık suçu işleyenlerin de Türk vatandaşı olabileceği gerekçesiyle kimliklerinin tespiti talimatını verdi. Savcılık, muhataplarından yanıt bekliyor.

    Ayrıca youtube ve twitter'in bu sebepten dolayı Türkiye'de erişimine engellendiği, internetin yavaşlatıldığı iddia ediliyor.
    19 Aralık 2016 Pazartesi

    Rusya'nın Ankara Büyükelçisine silahlı saldırı

    Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara'da katıldığı bir sergide silahlı saldırıya uğradı. Karlov'a silahlı saldırıda bulunan kişinin sergiye polis kimliğiyle girdiği idda ediliyor.

    Karlov, Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Gezgin Gözüyle Kaliningrad'dan Kamçatka'ya Rusya" adlı konulu fotoğraf sergisinde, açılış konuşmasını yaptığı sırada, silahlı saldırıya uğradı.

    Saldırgan, Karlov'u yaraladıktan sonra havaya ateş açtı ve 'halepte çocukları öldürdünüz bunun intikamını alacağım.' diyerek bağırdı.

    Bu sırada salonda bulunan davetliler panik içerisinde kaçışmaya başlayarak salondan çıkmaya çalıştı.

    Ağır yaralanan Karlov saldırının ardından Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Rusya haber ajansının haberine göre karlov hayatını kaybetti.

    Saldırgan vurularak öldürüldü

    Bu arada, Karlov'a silahlı saldırıda bulunan kişinin, düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildiği bildirildi.
    Yukarı Çık