• Son Dakika

    30 Mayıs 2012 Çarşamba

    UEFA Euro 2012 Full

    Euro 2012 PC oyun indir ve Playstation 3 oyun yükle. Evet Arkadaşlar Euro 2012 8 Haziran da başlarken EA Sports'da boş durmadı ve UEFA Euro 2012 Futbol oyununu 24 nisan da piyasaya sürdü, şuan için türkçe anlatımı bulunmayan oyunu bir çok torrent sitesinden yada paylaşım yapan forumlardan full indirebilirsiniz ama tavsiyemiz oyunu orjinal bandrollu almanız. Euro 2012 PC oyunları için gerekli sistem bilgileri aşağıda belirtilmiştir.


    Minimum Sistem Gereksinimleri;
    CPU : Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
    Ekran kartı: ATI RADEON HD 2900 / NVIDIA GEFORCE 8800 GS
    Bellek: 2 GB
    İşletim sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
    HDD: 7 GB

    Oyun Fragmanı



    Torrent Bilgileri;
    UEFA EURO 2012 [SKIDROW] FULL Torrent indir Zamunda Torrent indir Download

    29 Mayıs 2012 Salı

    Memur Zammı Açıklandı

    2012 memur zammı ve 2013 memur zamları açıklandı. Hakem kurulu 2012 için %4+4, 2013 için %3+3 zam kararı aldı. 29 mayıs 2012 salı günü açıklanan nihai memur zamları belirlendi. Bu kararın resmi gazete de yayınlanmasının ardından hakem kurulunun belirlediği oranlarda zamlar yapılacak. Bu arada kamu-sen memur-sen ve kesk de hakem kurulunun açıklamalarını yakından takip etti.
    27 Mayıs 2012 Pazar

    Eurovision'u İsveç (Loreen - Euphoria) Kazandı

    2012 Eurovision şarkı yarışması bu akşam yapıldı 372 puan ile isveçi temsil eden Loreen 'Euphoria' adlı şarkısı rakiplerine puan farkı atarak 1.oldu. Ülkemizi temsil eden şarkıcı Can Bonomo ise Love Me Back şarkısıyla 7. oldu. Ayrıca yarışmaya ev sahipliği yapan Azerbaycan da organizasyonuyla takdir topladı. Bu arada 2013 yılın da 58. Eurovision şarkı yarışması isveçte yapılacak.
    İsveç'e birinciliği kazandıran Loreen'in Euphoria adlı şarkısının video klibi

    25 Mayıs 2012 Cuma

    Barcelona - Athletic Bilbao Kral Kupası izle Canlı TRT HD izle

    Barcelona - Athletic Bilbao maçı bu akşam saat 23:00 da TRT Spor ve TRT HD kanalından naklen yayınlanacak. İspanya da bugün  kral kupası final maçında Barcelona ve Athletic Bilbao takımları kupayı kaldırmak için sahaya çıkacak. ispanyanın madrid kendin de bulunan Vicente Calderon stadın da oynanacak mücadele saat 23:00 da başlayacak ve maçı trtspor ve trt hd kanalları canlı şifresiz yayınlayacak. Canlı TRT HD ve TRT Spor izleyin
    Barcelona Athletic Bilbao maçı hangi kanalda? 25.05.2012 Athletic Bilbao - Barcelona maçı trt spor da şifresiz canlı izle.

    [Oğlum Bak Git] videosu izle

    Oğlum bak git videosu internette izlenme rekoru kırıyor, işte o çok merak edilen 'oğlum bak git' videosunu izle.

    Kocaeli Gölcük'te çekilen 'Oğlum bak git' isimli video, sanal alemde izlenme rekoru kırıyor. Gölcük Belediyesi'nin kekeme olan temizlik çalışanı, bir mahallede görevini yaparken, çocukların alay konusu oluyor. İddiaya göre; tartışma sonucunda temizlik görevlisi, çocuklardan birine tokat atıyor ve tekrar işinin başına dönüyor. Ancak çocuklardan biri atılan bu tokadı hazmedemeyince, kemerini çıkarıp Selçuk'u taciz etmeye başlıyor. Çocuk, Belediye çalışanının (Oğlum bak git) uyarısına rağmen tacizlerine devam ediyor, arkasını dönüp giden temizlik görevlisi bu tacize daha fazla dayanamayış çileden çıkıyor ve süpürge sapıyla çocuğun kafasına vuruyor. Çocuk hastanelik oluyor ve kafasına 12 dikiş atılıyor. Bu arada Aile ise temizlik görevlisinden şikâyetçi olduğunu belirtti.

    Can Bonomo Eurovision 2012 Final'de

    Eurovision şarkı yarışmasın da bu akşam 2.yarı final yapıldı ve finale kalan 10 ülke belli oldu buna göre ülkemizi temsil eden Can Bonomo 26 Mayıs 2012 Cumartesi akşamı yapılacak olan finalde ülkemizi bir kez daha temsil edecek. Dokuz ülkenin seçilmesi türkiyeyi son ana kadar heyecanlı bir bekleyişe soktu bu arada salonda bulunan seyircilerin de türkiye türkiye tezahüratı da televizyon başındaki izleyenleri de duygulandırdı. Zarfın açılmasıyla birlikte sevinç çığlıkları tüm salonu inletti, Altın zarfın içinden Türkiye çıkması salondaki izleyenleri dışında televizyon başın da ki izleyicileri de mutlu etti. Türkiye ile birlikte Litvanya, Bosna Hersek, Sırbistan, ukrayna, İsveç, Makedonya, Norveç, Estonya, Malta finale yükselen ülkeler oldu.
    24 Mayıs 2012 Perşembe

    2012 Eurovision TRT1 Canlı izle

    Eurovision 2012 şarkı yarışması canlı trt1 izle. 57.Eurovision şarkı yarışması finali 26 Mayıs 2012 Cumartesi akşamı saat 22:00 da trt1 kanalından canlı yayınlanacak. 24 mayıs 2012 perşembe akşamı, Ülkemizi Temsil eden Can Bonomo bu akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü de 2.Yarı Final de (Love Me Back) adlı şarkıyı seslendirecek. Saat  22:00 da başlayacak Eurovision Şarkı yarışması 2.yarı finali TRT1 naklen verecek. TRT1 HD kanalını internetten izlemek için tıklayın TRT 1 izle
    23 Mayıs 2012 Çarşamba

    Kandil mesajları

    Sitemizden Mevlid kandili, Regaip kandili, Miraç kandili, Berat Kandili ve Kadir Gecesi mesajlarını bulabilirsiniz. Kaç kandil var? kandil tarihleri ve kandiller ne zaman?

    Mevlid Kandili mesajları;

    1-Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Mevlüt kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

    2-Kalpler vardir, sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için. Kandiliniz mübarek olsun.

    3-ALLAH'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, bir fakiri de an bu gece. Hayırlı Kandilller.

    4-Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim, Kandiliniz mübarek olsun.

    5-Mübarek Mevlid kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

    6-Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Mevlüt'den kandili iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardir. Kandiliniz mübarek olsun.


    Regaip Kandili mesajları;

    1-Regaip kandiliniz mübarek olsun, Kalpleriniz imanla dolsun!

    2-Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan ayları manevi yönden daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Yani bu gece ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun...

    3-Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainat'ın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle. Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun...

    4-Mübarek aylara selam olsun, Tüm müslüman kardeşlerimizin Regaip Kandili kutlu olsun.

    5-Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle, Hayırlı kandiller.

    6-Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, bir okadar sevgi dolu nice kandillere.

    7-Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.


    Miraç kandili mesajları;

    1-Bin damla serpilsin yüreğine bin tatlı mutluluk dolsun günlerine bin bir hayalin gerçekleri bulsun her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun.

    2-Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, İnsanlar vardır dostluğu paylaşmak için Mubarek günler vardır Beraberce kutlamak için.

    3-Kardeşliğin daimi olduğu sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği belki durgun belki yorgun yine de mutlu yine de sevgi dolu nice kandillere.

    4-Geçmişin bugünle ışığın gölgeyle umudun gerçekle ışığın gölgeyle üzüntünün neşeyle öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere

    5-Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun Bu mübarek geceniz sevapla dolsun, Kandiliniz mübarek olsun.

    6-Sema'nın kapılarının açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu günde duşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

    7-Ellerin semaya dillerin duaya gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

    8-Bir kandil gülü savur sevdiklerine size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.


    Berat kandili mesajları;

    1-ALLAH'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Berat Kandiliniz kutlu olsun.

    2-Bu gece kul'un yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun...

    3-Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmur'u kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

    4-Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. 

    5-Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede, dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun.

    6-Sema'nın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.


    7-Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.


    Kadir Gecesi mesajları;

    1-Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun.

    2-Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, ALLAH'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her mümin'in armağanları hakettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun...

    3-Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin de habercisidir. Bu sebepledir ki Regaip Kandili'nde manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır. Hayırlı kandiller.

    4-Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

    5-Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi! Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce ALLAH tüm dualarımızı kabul etsin.
    21 Mayıs 2012 Pazartesi

    Ağız İçi Yaraları

    Ağız Yaraları ve Ağız İçinde Çıkan Yaralar, Ağız içinde ne tür yaralar çıkar, ağız da yara çıkmasında ki etkenler nelerdir? Ağız da çıkan yaraların bir çok nedeni olabilir bunların en çok görülme sebebi ise stresten kaynaklanmaktadır. Bunun dışında yemek alışkanlıklarının da ağız yaraları oluşumun da etkilidir, özelikle asitli içecekler aft oluşumun da etkili bir faktördür. Bunların dışında aşırı Alkol ve sigara tüketimi de ağız yaraları oluşmasında ki en büyük etkenlerden bir tanesidir. Ayrıca B12 vitamin eksikliği de ağız yaraları oluşumun kolaylaştıran bir faktör olduğu bilinmelidir. Bunların yanında sistemik hastalıklar da görülür bunlar nelerdir? behçet hastalığın da ağız için de yaralar oluşturması konusun da etkili olduğunu söylemek gerekir. Aynı zaman da Ağız kanseri ve AIDS hastalığın da da ağız içi yaralar la kendini göstermektedir. Bu sebeblerden dolayı ağız içinde çıkan yaralara mutlaka önem gösterilmelidir ve uzman doktora muayene edilmesi gerekmektedir.

    Ağız içinde çıkan yaraların oluşma sebebleri şunlardır;
    1. Stres ve Psikolojik etkenler
    2. Sağlıksız ve Eksik Beslenme
    3. Vitamin Eksikliği
    4. Sistemik Hastalıklar
    5. Yanlış Diş Macunu ve Fırçası Kullanımı
    Ağız içinde ki yaraların tedavisi ve ağrıların azaltılması için ne yapılmalı?
    Öncelikle bunun için mutlaka doktora gidilmesi ve hastalığın önem gösterilmesi gerekmektedir!

    Ağız içinde çıkan yaralar genelde, herhangi bir tedavi yada müdahele yapılmadığı 7 yada 10 gün içerisinden kendiliğinde iyileşir. Yanlız bu süre içerisinde kişiye oldukça Ağrı ve Acı yaşatan bu durumu azaltmak mümkün. Bunun için yarım su bardağı temiz su ve içine 1 çay kaşığı tuz koyup gargara yapabilir yada eczanalerde satılan klorheksidinli gargalar yaraların tedavi olmasına yardımcı olabilir.
    19 Mayıs 2012 Cumartesi

    Bayern Münih - Chelsea Maçı izle (Star TV) Canlı 19 Mayıs 2012

    Bayern Münih - Chelsea maçını izle,Star tv canlı Bayern Münih Chelsea şampiyonlar ligi final maçını izle. 19 Mayıs 2012 cumartesi akşamı şampiyonlar ligi final maçın da B.Münih - Chelsea ile Allianz Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bayern Münih - Chelsea maçı saat 21:45'de başlayacak ve Star TV HD naklen yayınlayacak. Bayern Münih - Chelsea maçını canlı izleyebilir yada maç bitiminden hemen sonra Bayern Münih v Chelsea maçının geniş özetini ve gollerini sitemizden takip edebilirsiniz.
    15 Mayıs 2012 Salı

    Galatasaray MP - Beşiktaş Milangaz Ligtv3 Canlı

    Galatasaray Medical Park - Beşiktaş Milangaz Maçı Ligtv3 izle canlı. Galatasaray Beko Play-Off yarı final ilk karşılaşmasın da bu akşam Beşiktaş Milangaz ile Abdi ipekçi spor salonu'nda mücadele edecek. 15 Mayıs 2012 salı akşamı saat 20:00 da başlayacak Galatasaray MP vs Beşiktaş Milangaz basketbol maçını digiturk Ligtv3 kanalı canlı yayınlayacak. Digiturkplay'de Ligtv3 canlı Galatasaray Medical Park - Beşiktaş Milangaz maçını izleyebilirsiniz.
    13 Mayıs 2012 Pazar

    Anneler Günü

    13 Mayıs 2012 Pazar Anneler Günü, Tüm Annelerimizin Anneler günü kutlu olsun. Anneler günü hediye tavsiyeleri, anneler günü mesajları ve şiirleri. Anneler günü Hey yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanır.Anneler günü Bu Yıl 13 Mayıs 2012 Pazar günü kutlanacak. Anneler günü, annelerimizi yılda bir kez onurlandırmak için hazırlanmış olan özel bir gündür.
    12 Mayıs 2012 Cumartesi

    Şampiyon Galatasaray

    12 Mayıs 2012 Cumartesi, Spor toto süper ligin şampiyonu Galatasaray oldu. Fenerbahçe ile şükrü saraçoğlu stadın da 0-0 berabere kalan Galatasaray, kupayı 18. kez kazanmış oldu. Ayrıca şampiyon olacak takıma kupa saraçoğlu stadın da verilmesi planlanmıştı, ancak çıkan olaylar yüzünden kupa verme töreni 3 saat sonra stad ışıkları kapalıyken yapıldı.

    Fenerbahçe Galatasaray Maçı Canlı izle 12 mayıs 2012

    Fenerbahçe Galatasaray maçı izle, 12 Mayıs 2012 Cumartesi akşamı şampiyon belli oluyor Fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadın da Galatasaray ile karşı karşıya geliyor, saat 19:00 da başlayacak olan şampiyonluk maçını lig tv naklen yayınlayacak. F.bahçe ve G.saray maçını internetten nerden izlerim diyorsanız digiturkplay den üyelik girişini yaparak yada hahasport ve trgaols tv sitelerin de canlı fb - gs maçını şifresiz hd izleyebilirsiniz.

    Maç: Fenerbahçe vs Galatasaray
    Stad: Şükrü Saraçoğlu
    Tarih: 12.05.2012 Cumartesi / Saat 19:00
    Hakem: Cüneyt Çakır
    Yayıncı: Ligtv (Canlı)
    11 Mayıs 2012 Cuma

    Beşiktaş Trabzonspor Maçı Canlı (hahasport) 11 Mayıs 2012

    Beşiktaş - Trabzonspor maçı canlı izle, Beşiktaş bugün Fi-Yapı inönü stadın da Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. lig tv kanalının naklen yayınlayacağı maçın başlama saati ise 20:00. hahasport ve trgoals tv Bjk-Ts maçını izle, 11 Mayıs 2012 Cuma günü Spor toto süper final 6.hafta maçın da beşiktaş sahasın da karadeniz ekibi trabzonspor ile son maçına çıkacak. saat 20:00 de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

    Maç: Beşiktaş vs Trabzonspor
    Stad: Fi-Yapı İnönü
    Tarih: 11.05.2012 Cuma / Saat 20:00
    Hakem: Fırat Aydınus
    Yayıncı: Ligtv (Digiturk)
    9 Mayıs 2012 Çarşamba

    UEFA Kupası Atletico Madrid'in

    Atletico Madrid Uefa kupasını kazandı. UEFA avrupa ligi final karşılaşmasın da bu akşam romanya'nın bükreş kentin de iki ispanyol ekip atletico madrid - athletic bilbao takımları karşı karşıya geldi. maçı arda turanın da forma giydiği Atletico madrid 3-0 kazanarak uefa kupasını müzesine götürdü. Bu arada Arda Turanın 81.dakika da çarpışma sonucu kaşında açılma oluştu. Maçta 90 dakika oynayan birde 1 Asist yapan arda turan seremoni de türk bayrağıyla stadda tur att.

    Anneler Günü Ne Zaman?

    Anneler günü ne zaman? Anneler günü hediye tavsiyeleri, anneler günü mesajları ve şiirleri. Anneler günü Hey yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanır.Anneler günü Bu Yıl 13 Mayıs 2012 Pazar günü kutlanacak. Anneler günü, annelerimizi yılda bir kez onurlandırmak için hazırlanmış olan özel bir gündür.
    8 Mayıs 2012 Salı

    Kaya Çilingiroğlu Telegol'den Ayrıldı

    Telegol izle ve Kanaltürk izle, 08 Mayıs 2012 Telegol programı bu akşamki bölümün de Kaya çilingiroğlu canlı yayını terk etti. Telegol de PFDK kararları eleştirileri ve şike konuşulduğu sırada bu durumun daha fazla konuşulmaması gerektiğin ve artık sıkıldığını belirten Kaya Çilingiroğlu seyircilerden ve Programın moderatör'ü serhat uluerenden özür dilereyek ayrıldı. Serhat Ulueren'in Sadece bu gecelik mi yoksa tamamen mi sorusuna bunu bilemiyorum olabilir, bir düşünmem lazım demesi dikkat çekti. Bu arada program arasın da serhat uluerenle konuşan kaya çilingiroğlu; benim tepkim seyircilere değil tamamiyle pfdk nin kararlarıdır ve daha fazla orada kalamadım. kalmış olsaydım kırıcı şeyler söyleyebilirdim dediği öğrenildi, son olarak hafta sonu yayınlanacak telegol programına katılmak istediğini söyledi. Serhat ulueren ise bu olayı anlayışla karşıladığını belirtti.

    Kaya Çilingiroğlu programı terk etti videosu

    Kaya çilingiroğlu telegolden ayrıldımı?
    7 Mayıs 2012 Pazartesi

    Şike Cezaları Açıklandı

    PFDK'nın Aylardır süren şike soruşturmasın da, kamuoyunun merakla beklediği şike ve teşvik primi soruşturmasında ki kararlar gece yarısı TFF nin resmi sitesinden duyuruldu. Buna göre Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a ceza yok.

    İşte Tarihi Şike soruşturması kararları;

    1- Aziz Yıldırım hakkında, 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor, 26.02.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor-Büyükşehir Belediyespor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe (oyçokluğu), 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe, 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor (oyçokluğu), 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor -Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü, 15.05.2011 günü oynanan Trabzonspor- Büyükşehir Belediyespor, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe, 06.03.2011 günü oynanan Beşiktaş-Trabzonspor, 24.04.2011 günü oynanan Bucaspor-Fenerbahçe, 10.04.2011 günü oynanan Galatasaray-Trabzonspor, 04.03.2011 günü oynanan Kayserispor-Manisaspor, 18.03.2011 günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe, 13.03.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Konyaspor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    2- Mehmet Şekip Mosturoğlu hakkında, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe, 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor -Fenerbahçe (oyçokluğu), 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü,10.04.2011 günü oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    Mehmet Şekip Mosturoğlu'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu),

    3- İlhan Yüksel Ekşioğlu hakkında, 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor, 26.02.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor-Büyükşehir Belediyespor, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe, 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor, 15.05.2011 günü oynanan Trabzonspor-Büyükşehir Belediyespor, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe, 06.03.2011 günü oynanan Beşiktaş-Trabzonspor, 24.04.2011 tarihinde oynanan Bucaspor-Fenerbahçe, 18.03.2011 günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe, 13.03.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Konyaspor, 04.03.2011 günü oynanan Kayserispor-Manisaspor müsabakalarında müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    İlhan Yüksel Ekşioğlu'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına,

    4- Tamer Yelkovan hakkında, 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor, 26.02.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor, 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakalarında müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    5- Cemil Turhan hakkında, 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor, 26.02.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe, 24.04.2011 günü oynanan Bucaspor-Fenerbahçe, 13.03.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Konyaspor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    Cemil Turhan'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.''

    6- Serdal Adalı hakkında, 11.05.2011 günü oynanan Beşiktaş-Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    7- Tayfur Havutçu hakkında, 11.05.2011 günü oynanan Beşiktaş-Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    8- Ahmet Ateş hakkında, 11.05.2011 günü oynanan Beşiktaş-Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    İBRAHİM AKIN'A 3 YIL MEN

    9- İbrahim Akın hakkında, 15.05.2011 günü oynanan Trabzonspor-Büyükşehir Belediyespor, 11.05.2011 günü oynanan Beşiktaş-Büyükşehir Belediyespor, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor-Büyükşehir Belediyespor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, İbrahim Akın'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 yıl müsabakalardan men cezası ile cezalandırılmasına,

    10- İskender Alın hakkında, 15.05.2011 günü oynanan Trabzonspor-Büyükşehir Belediyespor, 11.05.2011 günü oynanan Beşiktaş-Büyükşehir Belediyespor, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor-Büyükşehir Belediyespor, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    11- Mecnun Odyakmaz hakkında, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe, 24.04.2011 tarihinde oynanan Bucaspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    AHMET ÇELEBİ'YE 2 YIL

    12- Ahmet Çelebi hakkında, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe, 24.04.2011 tarihinde oynanan Bucaspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, Ahmet Çelebi'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına,

    13- Korcan Çelikay hakkında, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    14- Bülent Uygun hakkında, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe, 24.04.2011 günü oynanan Bucaspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    ÜMİT KARAN VE SERDAR KULBİLGE'YE 2'ŞER YIL

    15- Ümit Karan hakkında, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, Ümit Karan'ın, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 2 yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına,


    16- Serdar Kulbilge hakkında, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, Serdar Kulbilge'nin, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 2 yıl müsabakalardan men cezası ile cezalandırılmasına,

    17- Cengiz Demirel hakkında, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, Cengiz Demirel'in 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına,

    18- Erdem Konyar hakkında, 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, (oyçokluğu),

    YAVUZ AĞIRGÖL VE MEHMET ŞEN'E 1'ER YIL

    19- Yavuz Ağırgöl'ün, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına,

    20- Mehmet Şen hakkında, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor, 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, Mehmet Şen'in, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına,

    21- Hikmet Karaman hakkında, 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    22- Serkan Acar hakkında, 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor, 13.03.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Konyaspor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine Yer olmadığına,

    23- Zafer Önder İpek hakkında, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    24- Aleaddin Yıldırım hakkında, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe, 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor, 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe, 18.03.2011 günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir.''

    ''25- Hasan Çetinkaya hakkında, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor, 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor, 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    26- Gökçek Vederson hakkında, 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    27- Güde Fadıl Özdemir hakkında, 24.04.2011 tarihinde oynanan Bucaspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    28- Zafer Tüzün hakkında, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    29- Yılmaz Vural hakkında, 13.03.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Konyaspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    30- Sezer Öztürk hakkında, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    31- Emanuel Emenike hakkında, 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    32- Mahmut Boz hakkında, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    33- Mehmet Yıldız hakkında, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    34- Sadri Şener hakkında, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    35- Recep Denizer hakkında, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    36- Can Arat hakkında, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor-Büyükşehir Belediyespor, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    37- Önder Turacı hakkında, 04.03.2011 günü oynanan Kayserispor-Manisaspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    38- Nevzat Şakar hakkında, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe, 22.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Trabzonspor, 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    39- Osman Murat Özaydınlı hakkında, 08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    40- Ekrem Okumuş hakkında, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    41- Sadrettin Fırat Kocaoğlu hakkında, 26.02.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    42- Zafer Demiray hakkında, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    43- Faruk Taşseten hakkında, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    44- Mehmet Oflaz hakkında, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    45- Murat Öztürk hakkında, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    46- Semih Şentürk hakkında, 22.04.2011 tarihli Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    47- İlhan Çelikay hakkında, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    48- Kenan Yaralı hakkında, 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    49- Mithat Halis hakkında, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    50- Samet Güzel hakkında, 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    51- Şükrü Ongan hakkında, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    52- Ümit Aydın hakkında, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    53- Sercan Yıldırım hakkında, 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    54- Murat Şahin hakkında, 26.02.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    55- Göksel Gümüşdağ hakkında, 10.04.2011 günü oynanan Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir.''

    TAKIMLAR

    56- ''Manisaspor Kulübü hakkında, 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    57- Beşiktaş A.Ş. hakkında, 06.03.2011 günü oynanan Beşiktaş-Trabzonspor, 11.05.2011 günü oynanan Beşiktaş- İstanbul BBSK müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    58- Bucaspor Kulübü hakkında, 08.05.2011 günü oynanan Bucaspor-Trabzonspor, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe -MKE Ankaragücü, 24.04.2011 günü oynanan Bucaspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    59- Bursaspor Kulübü hakkında, 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    60- Eskişehirspor Kulübü hakkında, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    61- Galatasaray A.Ş. hakkında, 10.04.2011 günü oynanan Galatasaray-Trabzonspor, 18.03.2011 günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    62- Gençlerbirliği Spor Kulübü hakkında, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    63- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü hakkında, 11.05.2011 günü oynanan Beşiktaş-İstanbul BBSK, 15.05.2011 günü oynanan Trabzonspor-İstanbul BBSK, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-İstanbul BBSK, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor-İstanbul BBSK müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    64- Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulübü hakkında, 08.05.2011 günü oynanan Kardemir D.Ç. Karabükspor-Fenerbahçe, 22.05.2011 günü oynanan Kardemir D.Ç. Karabükspor-Trabzonspor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    65- Kasımpaşa A.Ş. hakkında, 26.02.2011günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    66- Kayserispor Kulübü hakkında, 04.03.2011 günü oynanan Kayserispor-Manisaspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    67- Konyaspor Kulübü hakkında, 13.03.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Konyaspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    68- MKE Ankaragücü Spor Kulübü hakkında, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-MKE Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemektendolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    69- Sivasspor Kulübü hakkında, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    70- Trabzonspor A.Ş. hakkında, 22.05.2011 günü oynanan Kardemir D.Ç. Karabükspor-Trabzonspor., 08.05.2011 günü oynanan Bucaspor-Trabzonspor, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- MKE Ankaragücü, 08.05.2011 günü oynanan Kardemir D.Ç. Karabükspor-Fenerbahçe, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor, 06.03.2011 günü oynanan Beşiktaş-Trabzonspor müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

    71- Fenerbahçe A.Ş. hakkında, 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor, 26.02.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa, 04.03.2011 günü oynanan Kayserispor-Manisaspor, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor-İstanbul BBSK, 06.03.2011 günü oynanan Beşiktaş-Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe (oyçokluğu), 13.03.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Konyaspor, 18.03.2011 günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor, 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe, 10.04.2011 günü oynanan Galatasaray-Trabzonspor, 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor (oyçokluğu), 24.04.2011 günü oynanan Bucaspor-Fenerbahçe, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-İstanbul BBSK (oyçokluğu), 08.05.2011 günü oynanan Kardemir D.Ç. Karabükspor-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Trabzonspor-İstanbul BBSK, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-MKE Ankaragücü (oyçokluğu), 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir.''
    1 Mayıs 2012 Salı

    GMG Football ve GMG Sport Türksat 2A uydusunda

    Türksat 2a uydusuna yepyeni spor kanalları geldi GMG Football, GMG Sport 1, GMG Sport 2 Bu Yeni Kanalları (Turksat 2A 42.0E) 11.881 V 27500 3/4 Frekansından izleyebilirsiniz. Bende türksat ayarlı olmadığı için bakamadım ancak büyük ihtimalle türksatta bulunan idman tv ve içtimai tv gibi maçlarda şifre (bisskey) girme olasılığı yüksek. Peki Hangi Lig maçları GMG platformunda yayınlanacak? şöyle diyebilirim ki dünya daki en önemli lig karşılaşmalarını gmg spor kanallarında yer alacak. işte onlardan bir kaçı İngiltere premier ligi, ispanya la liga, almanya bundesliga, italya seri a, fransa lig 1, Hollanda Eredivisie, Arjantin Premier Lig Apertura, UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar ligi maçları dışında NBA, Euroleague basket maçları ve bir çok spor dalı karşılaşmalarını da canlı yayınlamakta. Son bir not: Global Media Group (GMG) platformu gürcistan da hizmet veren bir yayın grubudur. Bu konuda sizde yorumlarınızı paylaşıp arama yapıp sitemizde ki konuya gelen arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsiniz.

    Türksat'ta yeni çıkan kanallar ve frekansları
    GMG Gurman (11881 V 27500 3/4) Türksat 2A - 42° Doğu'da yayında
    GMG Sport 1 (11881 V 27500 3/4) Türksat 2A - 42° Doğu'da yayında
    GMG Sport 2 (11881 V 27500 3/4) Türksat 2A - 42° Doğu'da yayında
    GMG Football (11881 V 27500 3/4) Türksat 2A - 42° Doğu'da yayında
    GMG Hollywood (11881 V 27500 3/4) Türksat 2A - 42° Doğu'da yayında
    GMG Women Club (11881 V 27500 3/4) Türksat 2A - 42° Doğu'da yayında
    Yukarı Çık