• Son Dakika

    29 Mart 2012 Perşembe

    Muhteşem Yüzyıl kaldırılsın kampanyası

    Muhteşem Yüzyıl kaldırıldımı? muhteşem yüzyıl dizisi bittimi, Sırbistan da yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı kanalda reyting rakorları kıran muhteşem yüzyıl dizisi, sırbistanda naşi 1389 adlı grubun üyeleri tarafından dizinin kaldırılması için kampanya başlatıldı. radikal hareket olarak bilinen grup, muhteşem yüzyıl dizisinin büyük ilgi görmesinden rahatsızlık duymuş. Sırbistan'ın başkenti belgrad meydanlarının bir çok yerin de dizinin kaldırlmasıını içeren afişler asan grup üyeleri, dizi de kanuni sultan süleymanın iyi biri gibi görünmesinden de rahatsız olmuş durumda.
    27 Mart 2012 Salı

    Disney Channel'da Türk Dizisi [Zil Çalınca] başlıyor.

    Disney Channel Dizileri, Disney Channel kanalı izle türksat frekansı, Tüm dünyanın izlediği Disney Channel kanalın da yepyeni türk yapımı Zil Çalınca adlı dizi 23 Nisan 2012 Pazartesi günü başlıyor.

    Zil Çalınca Oyuncu Kadrosu
    Sarp: Fırat Can Aydın
    Ada: Merve Hazer
    Merve: Elif Ceren Balıkçı
    Metehan: Turhan Cihan Şimşek
    Duygu: Miray Daner
    Tanıl: Berkay Mercan
    Korcan: Emir Çalıkkocaoğlu
    Aslı: Aylin Üskaya
    Acar: Lorin Merhart
    Nisan: Yağmur Yılmaz
    NOT: Dizi karatkterleri ile oyuncu isimleri birbirini tutmayabilir.

    Google Play ile Android Oyunları indir

    Google Play nedir? Google play oyunları, google play oyna, google play android oyun indir. Google Play ücretsiz android oyun listesi görüntüle, Google yeni android oyun hizmeti hayatımıza bir anda girdi; peki oyunlara nasıl ulaşablirsiniz? tek yapmanız gereken https://play.google.com/store?hl=tr adresinden ister ücretli isterseniz ücretsiz binlerce android oyun seçebilir, indirebilirsiniz. Ek olarak site de oyunlar hakkında yapılan yorumları okuyabilir google üyeliğiniz var ise giriş yaparak sizde yorum yazabilirsiniz.
    26 Mart 2012 Pazartesi

    Dilara Gönder Canlı yayında FB'den özür diledi

    Dilara gönder canlı yayında fenerbahçe kulübünden özür diledi, 26 mart 2012 dilara gönder ntv spor 14/16 programı fenerbahçe yorumu, dilara gönder fenerbahçe yorumu, dilara gönder ntvspor canlı yayın da özür dileme videosu, Dilara gönder bugün 17:00 spor haberlerin de fb klübünden özür dilereyerek programı kapadı. 14/16 adlı spor programın da, fenerbahçe hakkında yorum yapan dilara gönder saat 17:00 haberlerinde f.bahçe yönetiminden ve taraftarlarından özür diledi. Fenerbahçe Universal'in avrupa şampiyonluğunu kutladığı akşam taraftarın karşıladığı sırada çıkan olayları kendi yorumunu ekleyince olumsuz eleştiriler alan dilara gönder 17:00 spor haberlerin de özür dilemek zorunda kaldı. Spor'un içine şiddet olamaması gerektiğini düşündüğünü belirten dilara gönder 'umarım sporda ki gelişmeleri benden dinlemeye devam edersiniz' diyerek de sevenleri içinde kuşku yaratmış oldu.

    Dilara Gönder özür dileme videosu izle
    23 Mart 2012 Cuma

    Gelir Testi Nedir? - Nasıl Yapılır?

    SGK dan yapılan açıklamaya göre, vatandaş genel sağlık sigorta sorgulamasına internet üzerinden rahatça ulaşabilecek. Peki ama gelir testi sonucu nasıl öğrenilir? https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ adresine tıklayarak, genel sağlık sigortası bilgilerinize bakabileceksiniz. Bu sayede vatandaş prim ödeme yükümlüsü olup olmadığını öğrenebilecek. Şimdiye kadar 6 milyon 40 bin 676 kişi Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurarak gelir testi formunu doldurarak yaptırdığı ve gelir testine göre askari ücretin 3'de birinin az olduğu belirlenen 4 milyon 37 bin kişinin pirimleri devlet tarafından ödeneceği açıklandı.

    BİMCell - Yeni GSM Operatörü

    Türkiye'nin yeni gsm operatörü Bimcell Hizmet'e girdi. BİM Mağazalar zincirinin Yeni Hizmeti BİMCell Alt yapısı Avea'nın desteklediği bir hizmet olarak hayatımıza girdi, bimcell yakın bir zaman da kendi alt yapısını kullanmaya başlayacak. Peki Nasıl Bimcelli olabilirsiniz? Şuan kullandığınız numaranızı bimcell'e taşımak için yada yeni bimcell müşterisi olmak için en yakın bim marketler zincirine gidip nufüs cüzdanı fotokopisi ve gerekli formları doldurup yeni hattınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.



    Bimcell Nedir?
    Bim Marketler zincirinin bir parçası olan BİMCELL, Şuan için AVEA alt yapısını kullananan Türkiye'nin en yeni gsm operatörüdür.

    Paketler
    Konuşma: Yükleme yapsanız da yapmasanız da bimcellde aynı fiyata konuşabilir sadece konuştuğunuz kadar ödersiniz (Her yöne aramanın 6 saniyesi 1 kuruştur)
    SMS Paketi: Yurt içi her yöne sadece 30 kuruş'a kısa mesaj gönderebilirsiniz. (Aylık sadece 4 TL'ye her yöne 100 SMS paketini satın alabilirsiniz.)
    İnternet paketi: (Tarifeler için www.bimcell.com.tr girmelisiniz.)
    Yurtdışı Hizmetleri: (Tarifeler için www.bimcell.com.tr girmelisiniz.)

    Bimcell Servisleri;
    • Arayanı Bil
    • Ödemeli Arama
    • Bakiye Sorgulama
    • Uzaktan Yönlendir
    • Çağrı Bekletme
    • Çağrı Yönlendirme
    • Gizli Numara Engelle
    22 Mart 2012 Perşembe

    Leyla ile Mecnun'un dedesi vefat etti

    Leyla ile Mecnun dizisinin 2012 yılı ak sakallı dedesi rolün de dizide oynayan Erdoğan Özeren hayatını kaybetti. Dizinin facebook fan sayfasından duyurulan haber de; '2012 dedemiz, Erdoğan Özereni kaybettik. Leyla ile Mecnun ailesinin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin.' açıklamasın da bulundu. BakBurdan Ekibi olarak hayatını kaybeden 2012 dedemize (Erdoğan Özeren), Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.
    Erdoğan Özeren
    18 Mart 2012 Pazar

    Survivor 'Ünlüler-Gönüllüler' Başladı.

    Survivor programı bu akşam show tv'de başlıyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun ılıcalı'nın yaptığı Survivor Ünlüler/Gönüllüler saat 20:00 da show tv ekranlarında seyircisi ile buluşacak. 7 ünlü ve 8 gönüllü'den oluşan takımlar Dominik Cumhuriyeti'nde zorlu doğa şartlarında yarışacaklar. ünlüler takımın da sibel tüzün, merve büyüksaraç, almeda, alp kırşan, nihat alptuğ altınkaya, doğuş ve türkücü mustafa topaloğlu yer alıyor. Gönüller kadrosu ise şöyle; gülen gezmiş, begüm yücetan, şansın toktay, asena erdem, hayim kohen, hasan yalnızoğlu, cevher yalnızoğlu ve serhat özcan bulunuyor.
    5 Mart 2012 Pazartesi

    Pamela Anderson Yalan Dünya dizisin de

    Pamela Anderson Yalan dünya dizisinde oynayacak. Senaryosunu gülse birseli'in kaleme aldığı Yalan dünya dizisin de bu hafta pamela anderson kısa da olsa yer aldı. 9 mart Cuma akşamı kanal d de yayınlanacak yalan dünya dizisin de dünyaca ünlü olan pamela anderson süprizi yaşanacak. Bir reklam firması için türkiye de olan pamela anderson, ayağının tozuyla geldiği ülkemizde küçük de olsa yalan dünya dizisin de oynadı.
    2 Mart 2012 Cuma

    Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam TRT1'de başlıyor

    Bir Zamanlar Osmanlı 'Kıyam' dizisi 12 Mart 2012 Pazartesi akşamı saat 19:50 de TRT1 Ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Dizinin Kısa özeti; Osmanlı Devleti'ndeki en önemli isyanlardan biri olan 1729 da ki, Patrona Halil İsyanı'nı konu alıyor. Başrollerini Türkan Şoray rol aldığı dizide Fikret Hakan, Aslı Tandoğan, Cemal Hünal, Fırat Tanış ve Tolga Karel gibi oyuncularda eşlik ediyor.

    Oyuncu kadrosu;
    Türkan Şoray
    Fikret Hakan
    Aslı Tandoğan
    Cemal Hünal
    Fırat Tanış
    Tolga Karel
    Ayfer Dönmez
    Öykü Çelik
    Kerem Atabeyoğlu
    Hazım Körmükçü
    Melike Öcalan
    Burçin Abdullah
    Hasan Yalnızoğlu
    Erkan Uğur
    Ali Aziz Çölok
    Arif Selçuk
    Soner Sever
    Orhan Kalkan

    Euroleague'e veda...

    Turkish Airlines Euroleague mücadele eden Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in ardında Galatasaray Medical Park'da rakibine yenilerek Euroleague de dün gece veda etti.

    EA7 Emporio Armani:85 vs Fenerbahçe Ülker:72
    Anadolu Efes:65 vs CSKA Moskova:82
    Olympiakos:88 vs Galatasaray MP:81
    1 Mart 2012 Perşembe

    FlashForward Türkçe Dublaj Geliyor

    Dünyaca izlenen Bilim-Kurgu ve Gizem dizisi FlashForward 7 mart 2012 çarşamba akşamı ATV ekranlarında Türkçe Dublajlı olarak yayınlanacak. FlashForward amerikada ABC kanalın da yayınlanan bir bilimkurgu televizyon dizisidir. Türkiye de ise ilk olarak digiturk platformunda bulunan dizimax kanalından türkçe alt yazılı olarak izleyicisine sunulmuştur. ilk bölümü 2009 yılında yayınlanmaya başlanan dizinin 27 mayıs 2010 tarihinde sezon finali yapılmıştır. Dizinin kısa özeti; Gizemli bir olay dünya üzerinde bulunan herkesi 2 dakika 17 saniye boyunca bilincinin kaybolmasına sebeb olur. Bu kısa sürede herkes 6 ay sonrasını görmüştür.

    TL'nin yeni simgesi

    TL yeni simgesine sahip oldu. 8000 den fazla tasarımın bulunduğu TL simge yarışmasın da 1. liği tülay lale ve ekibinin hazırladığı tasarımı kazandı. Merkez bankası ufak rötüşlar atarak türk lirasına yeni simgesine son halini kazandırdı. Bundan böyle euro gibi dolar gibi türkiye'nin de para simgesi türk lirasının yeni değeri olacak.

    İşte TL'nin Yeni Simgesi:



    Yukarı Çık