• Son Dakika

    27 Şubat 2012 Pazartesi

    Can Bonomo Ankaralı Namık Olursa :)

    Eurovision da temsilcimiz Can Bonomo'nun İnternette yayılan video klibi görenleri gülme krizine sokuyor, Eurovision öncesi çekilen can bonomo'nun Love Me Back adlı video klibinin üzerine, Ankaralı namık'ın seslendirdiği Ankaraya Kurdum Pazar şarkısı eklenen klibi sanal alem de izlenme rekoru kırıyor. İşte çok konuşulan o video klibi sizinle paylaşıyoruz.

    TFF Başkanı Yıldırım Demirören Oldu!

    Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri bugün yapıldı. 19 Adayla başlayan yarışmada son gün Ata Aksu kalmıştı ancak oda bugün adaylıktan çekildi ve yıldırım demiröre'nin başkanlık koltuğu sağlamlaşmıştı. 231 delegenin katıldığı, Galatasaray ve Bursaspor Delegelerinin oy kullanmadığı seçimler de toplamda, 221 oy alan Yıldırım Demirören 41. TFF başkanı oldu.
    26 Şubat 2012 Pazar

    Galatasaray - Beşiktaş Derbi maçı

    26 Şubat 2012 Pazar günü saat 19:00'da Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda Beşiktaş ile derbi maçında karşı karşıya gelecek. Süper Lig 28.hafta kapanış mücadelesin de G.Saray vs Beşiktaş derbi maçı heyecanı yaşanacak. Sarı-kırmızılılar bu maçta rakibi karşısına 11 puan fark ve seyircisi önünde oynamanın avantajı ile sahaya çıkacak. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin dün akşam Eskişehirspor'a 2-1 yenilmesi, Derbi öncesi maçın favori takımı olan G.saray için bir avantaj daha sağlamış oldu. Türk Telekom Arena Stadı, Ali Samiyen Spor Kompleksin deki bu karşılaşmayı digiturk, ligtv kanalı naklen yayınlayacak.

    Maç: Galatasaray v Beşiktaş
    Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
    Tarih: 26.02.2012 Saat: 19.00
    Hakem: Fırat Aydınus - Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu - Aytekin Durmaz
    Yayın: Lig TV (Canlı)
    21 Şubat 2012 Salı

    Sen Kimsin 2 martta sinemalarda

    Sen Kimsin Filmin de, Baş rollerini Tolga Çevik (Tekin) ve Zeynep Özder (Pelin) paylaşırken filmin diğer kahramanlarını da Köksal Engür (İsmail), Toprak Sergen (Adnan) ve Pelin Körmükçü (Suzan) canlandırıyor. Filmin kısaca özeti, Tekin ve emekli trafik polisi yardımcısı ismail kaybolan bir kızı bulmak için var gücüyle her tehlikeyi göze alarak aramaya başlarlar. Normal bir kayıp gibi görünen bu vaka aslında hiçde beklemedikleri bir maceraya dönüşür. Bu oyunda kim suçlu kim masum belli değildir. Macera dolu bir komedi filmi izleyenleri oldukça memnun edecek bir yapım, Komedi Dükkanından sonra böyle bir filmin de Tolga çeviği yeniden görmek oldukça hoş, 2 mart 2012 Cuma gününü iple çekiyorum şimdiden :) umarım film iyi gir gişe yapar ve böyle bir filmin devamını izlemek isterim açıkası, hayırlısı diyelim şimdiden ve son olarak türk sinemasına katkı için haydi sinemaya...
    20 Şubat 2012 Pazartesi

    Abdullah Avcı'nın İlk sınavı

    A Milli Takımımız, 29 şubat 2012 Çarşamba akşamı saat 20:30 da Slovakya ile Bursa Atatürk Stadın'da özel maçta karşı karşıya gelecek. Bu maçda Teknik Direktör Abdullah Avcı ilk sınavını verecek. Ay-Yıldızlı takımımızın 2012 yılının ilk maçı olacak olan Türkiye - Slovakya maçını A Haber ve AHBR HD Kanalı canlı yayınlayacak. Zor dönemden çıkmak isteyen ve A Milli takımın başına geçen abdullah avcılı türk milli takmımız umarım özel bir maçda olsa slovakya milli takımını yener ve 2012 yılına galibiyetle başlar. A Milli takımımıza BakBurdan.Blogspot.Com Yönetimi olarak şimdiden başarılar diler.
    17 Şubat 2012 Cuma

    Mehmet Topal'dan muhteşem gol

    Valencia da top koşturan ve sakatlıktan yeni kurtulan mehmet topal iyileşti ve takımına 3 puanı getiren tek golü atan isim oldu. UEFA Avrupa ligi 2.tur ilk maçında dün gece Stoke city deplasmanında oynayan ve 1-0 mağlup eden valencia'nın tek golünü milli oyuncumuz mehmet topal dan 37 dakika da geldi, 30 metre den muhteşem bir gol atan milli oyuncumuz takıma 3 puanı getiren isim oldu. İspanya basınında bugün mehmet topal adını manşetlere taşıdı uzun süren sakatlıklarla boğuşan milli oyuncumuz için ülkenin en iyi gazeteleri şu başlıklara yer verdi 'Şut Topal'ın işi' ifadesini öne çıkartan As gazetesi de, 'Topal'ın 30 metreden şutunu görmek Valencia'nın bir üst turda olduğunu anlamak için yeter de artar. Türk futbolcu düşünmeden, 30 metreden, güçlüce ve kararlılıkla ağları havalandırdı' ifadesini yaptı. El Mundo Deportivo gazetesi de, ''Valencia, Topal'ın füzesi sayesinde avantaj elde ediyor'' diye yazdı. Şahsi yorumum; Gerçekten gurur verici bir akşam yaşadık, umarım avrupa klüplerinde forma giyen diğer türk oyuncularımızın da bu heyecanı bize yaşatır.
    16 Şubat 2012 Perşembe

    Fetih 1453 Vizyonda!

    Türkiye'nin ilk dev bütçeli tarihi, fetih 1453 filmi 16 şubat 2012 perşembe günü vizyona girdi. Aylardır fragmanını izlediğimiz ve sabırsızlıkla beklediğimiz gün geldi çattı arkadaşlar. Milyonlarca kişinin fragmalarında bile nefesini tutup tekrar tekrar izlediği fetih 1453 filmi bugün, saat 14:53 saati ile ilk kez sinemalarda izleyecisi ile buluşacak. Fatih sultan mehmet'in 1453 yılında istanbulu fethi'ni tarihi anlatan filmin yapımcılığını faruk aksoy üstlendi. Baştan söyleyeyim :) geçmişte atalarımızın bu topraklarını nasıl geri aldığını unutmayalım tarihimize ve tarihimizi anlatan biraz kurguda olsa bu tür yapımlara herkes gidip izlemeli ve destek olmalıdır ;)
    9 Şubat 2012 Perşembe

    Güncel bloğumuz açıldı



    Türkiye ve dünyadan haberleri spor haberlerini, magazin, sinema dünyasından haberler tv de dizi ve vizyona giren sinema filmleri daha bir çok konuyu güncel bilgi platformu HaberlerJet sitemizde bulabileceksiniz.
    1 Şubat 2012 Çarşamba

    Telsim'den 10 yıl sonra gelen icra kağıdı

    Bir çok kişi gibi maalesefki bende telsim den 10 yıl sonra gelen icra kağıdıyla şok olmuş durumdayım. Bilindiği gibi telsim yıllar önce TMSF tarafından el kondu ve vodafone a.ş ne satıldı, Ancak bu olayın vodafone ile alakası olmadığını öğrendim. Konuya dönersek 10 Yıl önce yüklü bir fatura geldi ve ödeyemez durumdaydım ozamanlar telsim de borcu olanlar için kampanya vardı tam olarak şimdi kampanyanın adını hatırlamıyorum ancak bu borcu taksit taksit ödeyeceğimiz söylenmişti çalıştıkları avukatlık bürosunun telefonunu adresini veren telsim aradan çekilmiş oldu. Bundan sonra her ay avukatlık bürosuna giderek belirli miktarlarda borcumuzu ödeyerek karşılığında makbuzumuzu aldık ve borcumuzu bir şekilde kapattık. Gelen icra kağıdını görünce hemen bir kaç araştırma yaparak bu https://www.telsimborcumbitsin.com/ adrese ulaştım oradaki telefon numaralarından birini çevirdim ve bir bayan çıkarak bize ait olmayan bir numaranın borcumuz olduğunu söylemesi bende 2.kez şok etkisi yarattı :) Elimde 10 yıl önce kullandığım hattın ödenmiş makbuzları dururken, bilmediğim bir telefon numarasının annemin adına kayıtlı olduğu ve 350 TL küsür borcu olduğunu söyledi bu bayan, kendisine böyle bir şeyin olması imkansız o dönemde benim yaşım tutmadığı için annemin adına sadece tek hat alındığını ve onunda ödenmiş makbuzları elimde olduğunu söyledim. Bunun üzerine yetkili bayan, bir ay sonra size turuncu bir zarf gelecek ve en geç 1 ay içinde adı geçen icra dairesine gidp itiraz etmemiz gerektiğini söyledi. Başımdan geçenler şimdilik budur, ben biraz ayrıntılı anlattım ki aynı sorunla uğraşan bir çok kişinin olduğuna inanıyorum. Bakalım şuan için ben bekliyorum, daha sonra sizlerle sonucu paylaşacağım. Sizlerinde böyle bi olay başınızdan geçti ise lütfen yorumlarınız bizimle paylaşın. Bu tür sorunla karşılaşan diğer arkadaşlarımız için yardımcı olacaktır mutlaka.
    Yukarı Çık